Vetle Granath Magelssen og Eline Rildå Bjørge er på- og avtroppede ledere for NJ Østfold.

Norsk Journalistlag

Vetle Granath Magelssen er ny leder for NJ Østfold

Lederbytte mellom Sarpsborg Arbeiderblad-journalister.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norsk Journalistlag i Østfold har hatt årsmøte, og valgt nytt styre og ny leder.

Vetle Granath Magelssen (Sarpsborg Arbeiderblad) tar over lederrollen etter Eline Rildå Bjørge (Sarpsborg Arbeiderblad).

Meg seg i det nye styret får han André Lia (Fredriksstad Blad), Caroline Bergli Tolfsen (NRK), Odd Skjerdal (NRK), Natalie Kristiansen (Moss Avis) som styremedlemmer, Masha Dundic Berg (Smaalenenes Avis) og Emely Hansen (Halden Arbeiderblad) som varaer og Morten Øby (Sarpsborg Arbeiderblad) som revisor.

På spørsmål fra Journalisten om hvorfor han engasjerer seg i lokallaget, svarer den ferske lederen:

– Jeg er først og fremst opptatt av samfunnsoppdraget og god journalistikk. Jeg liker godt å kjenne den pulsen og kicket man får når man jobber med hendelser eller ekstraordinære ting. I tillegg er jeg sosial som elsker å prate med mennesker. Ved å engasjere meg i lokallaget, noe jeg har gjort de siste årene, er jeg opptatt av at mine kolleger skal trives på jobb, samtidig som jeg er opptatt av det faglige arbeidet og journalisters rettigheter. Syns også det er viktig å få flere til å engasjere seg i NJs arbeid.

– Hva er viktig for laget i året som kommer?

– Det viktigste for laget i året som kommer, er å skape gode opplevelser på tvers av redaksjoner, samt vise frem det gode arbeidet vi gjør i form av arrangementer, faglige debatter og prisfester.

Til opplysning: Journalisten eies og utgis av Norsk Journalistlag.


Powered by Labrador CMS