Johannes Steen og Truls August Råen har fått jobb i Adresseavisen.

MEDIEFOLK:

Adresseavisen ansetter to nye nyhetsreportere

– Vi gleder oss til å toppe laget.

Publisert

Truls August Råen (21) og Johannes Steen (27) er ansatt som nyhetsreportere i Adresseavisen.

– Vi gleder oss til å toppe laget med to sultne og dyktige reportere, sier leder i nyhetsavdelingen, Ann-Inger Borstad, i en pressemelding.

Råen har erfaring fra Gjengangeren, Drammens Tidende og Adresseavisen.

– Jeg er takknemlig for muligheten og er klar for å bidra til at Adressa er først og best på saker om det som betyr noe i hverdagen for folk i Trondheim og Trøndelag, sier han. 

Steen kommer fra jobben som breakingjournalist i TV 2 og har tidligere erfaring fra VG og Bergens Tidende. Han har også en bachelorgrad i journalistikk.

– Adresseavisen har vært med meg hele livet, helt siden jeg som liten pjokk bladde i avisen på kjøkkenbordet. Det gjør meg utrolig stolt og glad å ha fått tilliten det innebærer å jobbe i verdens viktigste avis for trøndere. Jeg gleder meg til å bidra til at Adressa vinner nyhetskampen hver eneste dag, samtidig som vi skiller oss ut og lager innhold som både opplyser og fenger, sier Steen.

Råen har startet i jobben, mens Steen begynner i midten av februar. De skal jobbe med både breaking og nyhetsinnhold som skal fenge unge lesere, opplyser Adresseavisen.

Powered by Labrador CMS