Mediefolk:

Anita Gjøs sammen med Oppland Arbeiderblads ansvarlig redaktør Erik Sønstelie. Foto: Brynjar Eidstuen / Oppland Arbeiderblad
Anita Gjøs sammen med Oppland Arbeiderblads ansvarlig redaktør Erik Sønstelie. Foto: Brynjar Eidstuen / Oppland Arbeiderblad

Anita Gjøs er ansatt som frontsjef i OA

– Jeg har en god følelse rundt det hele.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Oppland Arbeiderblad (OA) forteller at Anita Gjøs er ansatt som frontsjef i avisen. 43-åringen er i dag nyhetsredaktør i Akershus Amtstidende. Tidligere har hun jobbet i Østlandets Blad, Sarpsborg Arbeiderblad og Sarpsborgavisa. En periode også innom eierkonsernet Amedia i en prosjektstilling.

– Jeg trigges av den utfordringen det er å komme til en avis av OAs størrelse. Det kiler litt i magen når man skifter jobb, men det er veldig spennende å røske litt opp i hverdagslivet, sier Gjøs til OA.

Ansvarlig redaktør og daglig leder i OA, Erik Sønstelie, er fornøyd med ansettelsen:

– Jeg er veldig glad for at vi får med oss Anita på laget. Hun har lang erfaring både som reporter og leder, og har jobbet sentralt i Amedia i tillegg. Det er bra for oss. Vi er inne i en spennende utvikling, hvor vi styrker oss digitalt og da er det avgjørende å ha den kompetansen som Anita har. Hun blir et bra tilskudd i arbeidet med å gjøre OA til Innlandets allmennkringkaster, sier Sønstelie til OA.

Gjøs tiltrer etter nyttår. Hun blir da en del av et frontsjefteam som kun består av kvinner. Fra før er Lisa Granberg Jansen, Kristin Stavik Moshagen og Mina Therese Watz en del av dette teamet.

Powered by Labrador CMS