Mediefolk:

Påtroppende redaktør Gunn Kari Hegvik, styreleder Henning Johansen og avtroppende redaktør Alexander Killingberg.

Gunn Kari Hegvik er ansatt som ny redaktør i Fosna-Folket

Tar over lokalavisen hun vokste opp med.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Gunn Kari Hegvik (40) overtar som redaktør i Fosna-Folket etter Alexander Killingberg (29) som i november starter i ny jobb som nyhetsjournalist i Adresseavisen, skriver Fosna-Folket i en pressemelding.

Hegvik har jobbet i VG siden 2007, primært som politisk reporter og senere som gravejournalist med spesialisering i datajournalistikk.

– Dette var en unik mulighet jeg ikke klarte å si nei til. Jeg så nok for meg å bli i VG, men da Fosna-Folket tok kontakt måtte jeg gripe sjansen, sier den påtroppende redaktøren ifølge pressemeldingen.

– Jeg har alltid ment at Fosen er et svært interessant område for en journalist. Som ansvarlig redaktør vil jeg videreføre og utvikle det gode nyhetsarbeidet som gjøres i Fosna-Folket, slik at vi kan sette dagsorden og være til nytte for leserne i en spennende tid for regionen, fortsetter Hegvik, som er født og oppvokst på Fosen.

Styreleder Henning Johansen er svært godt fornøyd med ansettelsen.

– Med Gunn Kari har vi funnet en redaktør med bred redaksjonell kompetanse, solid erfaring fra større nasjonale gravesaker og sterk presseetisk bakgrunn. Vi har stor tro på at hun sammen med staben i Fosna-Folket vil kunne ta nye spennende grep for å utvikle journalistikken videre, og på den måten styrke Fosna-Folket ytterligere som daglig nyhetskanal for befolkningen på Fosen, sier han ifølge pressemeldingen.

Hegvik er i dag nestleder i VGs redaksjonsklubb, og har tidligere jobbet i Dagbladet, Adresseavisen og Fosna-Folket. Hegvik var også med på oppstarten av Faktisk.no. Hun har studert ved Columbia University i New York, Høgskolen i Oslo og NTNU i Trondheim.

Den nye redaktøren tiltrer etter nyttår.

Powered by Labrador CMS