– Vi skal dekke de store nyhetene, vi skal følge de største aktørene og vi skal skaffe de sterkeste historiene, sier Dagbladets sjefredaktør Alexandra Beverfjord om det nye nettstedet. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
– Vi skal dekke de store nyhetene, vi skal følge de største aktørene og vi skal skaffe de sterkeste historiene, sier Dagbladets sjefredaktør Alexandra Beverfjord om det nye nettstedet. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Aller Media lanserer finansnettsted:
– Skal være et friskt pust

Tar utgangspunkt i Dagbladet.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

«Ledelsen i Aller Media, med utgangspunkt i Dagbladet, har i lengre tid jobbet med et nytt finansnettsted, og nå begynner nedtellingen. Denne høsten skal det nye nettstedet se dagens lys», skriver Aller Media i en pressmelding.

– Nettstedet skal være et friskt pust i finansjournalistikken. Vi skal dekke de store nyhetene, vi skal følge de største aktørene og vi skal skaffe de sterkeste historiene, sier Dagbladets sjefredaktør Alexandra Beverfjord ifølge pressemeldingen.

Aller Media skriver videre at det nye finansnettstedet har som mål å bli en betydelig aktør innen næringslivsjournalistikken.

– Alle har et forhold til denne delen av Norge, og tester vi har gjennomført viser at våre lesere ønsker å følge med på, bli bedre kjent med og være oppdatert på denne type nyheter. Vi går inn i en ny del av den kommersielle bransjen og vil være interessante både innen finans, eiendom, bil og bedriftsmarkedet, sier Aller-direktør Chris Tallerås Steen.

Det er vaktsjef Jan Thomas Holmlund i Dagbladet som skal lede den nye satsingen.

– Vi er helt trygge på at leserne vil ha denne journalistikken. På denne arenaen ønsker vi virkelig å markere oss, sier nyhetsredaktør Frode Hansen i Dagbladet.

Finans kan også være litt fest og moro, ikke bare tall og regneark, påpeker Hansen.

– Dagbladet er en populæravis. Vår dyktige redaksjons styrke er evnen til å levere alt fra pulserende nyheter og harde avsløringer til nære personhistorier og ren underholdning. Alt dette skal vår nye satsing også by på.

Planlagt lanseringstidspunkt er november 2019.

Powered by Labrador CMS