Mediefolk:

Madeleine Liereng har fungert som produsent for Rød Løper siden februar. Nå får hun jobben fast.

Madeleine Liereng blir produsent for Rød Løper

– Dette er helt klart en drømmejobb for meg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Madeleine Liereng (28) er nå fast ansatt som produsent for Dagbladet TVs kjendissatsing Rød Løper, skriver Aller Media i en pressemelding.

– Dette er helt klart en drømmejobb for meg. Rød Løper er et flaggskip innen kjendis- og underholdningsjournalistikk, og jeg gleder meg ekstremt mye til å være med på reisen videre sammen med den dyktige gjengen som jobber her, sier Liereng i pressemeldingen.

28-åringen kommer fra rollen som videojournalist i Dagbladet TV, og har siden februar i år fungert som midlertidig produsent.

– Madeleine har utpreget tabloidfaglig kompetanse, er heldigital i tankegangen og en samlende og motiverende lagleder. Vi er trygge på at hun vil levere på de skyhøye ambisjonene vi har for Rød Løper-universet, sier digitalredaktør i Se og Hør og leder for kjendisdesken i Aller Media, Jonas Jørstad.

Rød Løper web-TV-univers har over én million visninger hver eneste uke, på Dagbladet og Se og Hør. I tillegg produserer redaksjonen en egen podkast om kjendiser, et tilhørende snapshow og har over 60.000 følgere på Instagram, skriver mediehuset i pressemeldingen.

– Dette er et univers som skal fortsette å vokse, og det har vi allerede konkrete planer for. Rød Løper gir oss både et enormt kommersielt varelager og treffer klokkerent på en ung og attraktiv målgruppe, sier programsjef i Aller Media, Tellef Dahll.

Powered by Labrador CMS