Aller X, som utgir Sol, Elbil24 og Kode24 økte omsetningen med ti millioner og leverte et driftsresultat på 4,9 millioner.

Aller X økte omsettingen med ti millioner

Sol har hatt en brukervekst på 50 prosent de siste årene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Årsregnskapet for Aller X, som utgir nyhetsnettstedet Sol, Elbil24 og Kode24, omsatte for 57 millioner i fjor. Driftsresultatet endte på 5 millioner, noe som gir selskapet en driftsmargin på 8,7%, skriver Aller X i en pressemelding. 

Sols oppgave er å gjøre nyhetene lett tilgjengelig for så mange som mulig. Sol har i dag 197.000 daglige lesere. De siste årene har Sol hatt en vekst på 50 prosent.

Årsregnskapet for Aller X viser at selskapet i fjor samlet omsatte for 59 millioner kroner. Dette er 10 millioner mer enn året før. Driftsresultatet endte på 4,9 millioner, som er en nedgang på 3 millioner fra rekordtallene året før.

– At vi leverer et driftsresultat på 4,9 millioner er vi tilfredse med, med tanke på det utfordrende markedet mediebransjen befinner seg, sier Andreas Heen Haaland-Carlsen, ansvarlig redaktør i nyhetsnettstedet Sol samt nisjenettstedene Elbil24 og Kode24.

Powered by Labrador CMS