Elina Rydland Ørnhaug er ansatt som frontsjef, Kenneth Hedstrøm Larsen er ny journalist, Håvard Finnseth er ny politisk journalist og Andreas Haakonsen rykker opp som nyhetsredaktør i Nidaros.

Mediefolk:

To nye journalister, én ny frontsjef og ny nyhetsredaktør på plass i Nidaros

Trondheim-avisen styrker staben: – Et stjernelag, sier ansvarlig redaktør Stig Jakobsen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Det var stor interesse for de ledige stillingene i Nidaros. Jeg er veldig fornøyd med hvem som nå har takket ja, sier nyhetsredaktør Andreas Haakonsen i en pressemelding.

Dette er nyansettelsene:

  • Kenneth Hedstrøm Larsen, journalist
  • Elina Rydland Ørnhaug, frontsjef
  • Håvard Finseth, politisk journalist

Kenneth Hedstrøm Larsen kommer fra Avisa Nordland.

– Avisa Nordland er kjent for å dyrke gode journalister og jeg har sett Kenneth sin byline ofte. Han levde opp til forventningene på intervjuet og fikk veldig gode skussmål fra Bodø. Vi gleder oss til å utvikle han videre her i Nidaros, sier nyhetsredaktør Haakonsen.

Elina Rydland Ørnhaug kommer fra TV 2 i Bergen.

– Elina har styrt TV 2-fronten mens hun har studert journalistikk i Bergen. Også hun fikk også toppkarakterer fra sin tidligere arbeidsplass. Et ungt talent som vi skal ta vare på, sier nyhetsredaktøren.

Ørnhaug er ansatt i et årsvikariat som frontsjef.

Håvard Finnseth hentes fra iTromsø. Han har tidligere vært med å starte opp Steinkjer24 og var før det kulturredaktør i Studvest. Han er ansatt som politisk journalist.

– Hans kompetanse er noe vi ser frem til å få inn i redaksjonen. Håvard er en skikkelig terrier som elsker å holde makta i ørene. Samtidig er han tabloid og vet hva som skal til for å engasjere leserne, fortsetter Haakonsen.

Ansvarlig redaktør Stig Jakobsen er strålende fornøyd med hvordan laget nå begynner å ta form.

– Dette er knakende gode ansettelser og jeg gleder meg til alle er på plass.

Ny stilling er det også blitt på Haakonsen, som fram til nå har vært nyhetsleder i Nidaros, med unntak av en periode hvor han var konstituert nyhetsredaktør i 2021. Nå rykker han opp og blir fast nyhetsredaktør.

– Andreas har et godt redaksjonelt og strategisk hode. Han er sulten, prioriterer sakene som vi vet leserne vil ha og er samtidig flink med mennesker. Jeg har virkelig tro på Nidaros og fremtiden i Trondheim, sier sjefredaktør Jakobsen.

Powered by Labrador CMS