Mediefolk:

Nidaros har ansatt Anniken Renslo Sandvik som nyhetsredaktør.

Anniken Renslo Sandvik går fra Finnmarken til Nidaros

Blir avisens første nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Jeg har fulgt Nidaros siden startskuddet gikk for ett år siden, og er veldig imponert over det de har fått til på så kort tid, sier Anniken Renslo Sandvik (35) i en pressemelding fra Amedia.

Når blir hun avisens første nyhetsredaktør.

Sandvik kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør i Finnmarken, og ble i 2018 kåret til Årets kvinnelige medietalent.

– Det har vært armer og bein i en oppstartsfase – og hver og en i redaksjonen har blødd for drakta. Jeg er enormt stolt av det vi har fått til med relativt få ressurser. Nå er det på tide å se på organiseringen med friske øyne, og rigge oss for å bli en enda mer slagkraftig redaksjon, sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Nidaros, Vanja S. Holst, ifølge pressemeldingen.

– Derfor styrker vi nå laget med en nyhetsredaktør, og er veldig glade for at vi får inn Anniken Renslo Sandvik. Jeg er trygg på at hun vil bidra til å løfte oss til nye høyder i året som kommer, sier Holst.

Sandvik er glad for muligheten.

– Mitt mål er at vi skal være først og best på det som skjer i Trondheim, det være seg hendelser, politiske debatter eller nyheter fra næringslivet. Samtidig skal vi være undersøkende og sette dagsorden, og være til stede der folk lever sine liv.

Den påtroppende nyhetsredaktøren har vært ansvarlig redaktør i Finnmarken siden 2017, og har jobbet i avisen siden november 2011.

Powered by Labrador CMS