Mediefolk:

Snorre Valen blir politisk redaktør i nettavisen Nidaros i Trondheim.
Snorre Valen blir politisk redaktør i nettavisen Nidaros i Trondheim.

Snorre Valen blir politisk redaktør

– Dette vil jeg være med på av mange grunner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tidligere SV-nestleder og stortingsrepresentant Snorre Valen (35) blir politisk redaktør i nettavisen Nidaros i Trondheim.

I slutten av november slapp Amedia nyheten om at de bryter avismonopolet i Trondheim og lanserer avisen Nidaros. Avisen kom med sin første utgave nyttårsaften. Med seg på laget får de Snorre Valen.

– Dette vil jeg være med på av mange grunner. Den viktigste er at Trondheim er en ørken mediemessig. Det er fantastisk at det blir seriøs aviskonkurranse i byen. Det gir mulighet for en annen type politisk debatt, sier Valen til Medier24.

Snorre Valen var nestleder i SV fra 2015 til 2019 og har sittet på Stortinget i åtte år. Han tok ikke gjenvalg ved stortingsvalget i 2017.

– Trondheim fortjener en dedikert og nyhetsdrevet lokalavis. Vi skal sette dagsorden og være tett på innbyggere og det som skjer, sa ansvarlig redaktør Arne Reginiussen (36) i en pressemelding i november.

Korrigering: Opprinnelig i denne saken sto det at Valen ikke tok gjenvalg til stortingsvalget i 2019. Det riktige er 2017.


Powered by Labrador CMS