Morgenbladets ansvarlig redaktør, Anna B. Jenssen, bekrefter at hun og styreleder har fått brevet fra redaksjonsklubben. Foto: Roger Aarli-Grøndalen
Morgenbladets ansvarlig redaktør, Anna B. Jenssen, bekrefter at hun og styreleder har fått brevet fra redaksjonsklubben. Foto: Roger Aarli-Grøndalen

Klubben i Morgenbladet har sendt bekymringsbrev til avisens styre

Bekrefter å ha mottatt brev.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Som Journalisten kunne avsløre mandag, gikk Morgenbladets redaksjonssjef Ivar A. Iversen av på dagen i forrige uke. Verken ansvarlig redaktør Anna B. Jenssen eller Iversen ønsket å kommentere årsaken til avgangen.

Torsdag kveld skriver Dagens Næringsliv, som i likhet med Morgenbladet eies av NHST Media Group, at NJ-klubben i Morgenbladet har sendt et bekymringsbrev til avisens styre. Morgenbladets styreleder er Amund Djuve, ansvarlig redaktør i Dagens Næringsliv.

Djuve vil ikke kommentere saken, men Jenssen skriver følgende i en sms til næringslivsavisen:

– Det stemmer at styreleder Amund Djuve og jeg har mottatt et brev.

Hun skriver videre at hun ikke kan kommentere personalsaker.

Ifølge DN skal Jenssen og Iversen internt har begrunnet avgangen med samarbeidsproblemer, uten å ville utdype dette til de ansatte.

Leder for redaksjonsklubben, Jo T. Gaare, vil ikke si noe mer til DN om brevet som er sendt.

Mandag sa han følgende til Journalisten:

– Det vi vet, er at vi har mistet en veldig dyktig medarbeider som var godt likt og som det var veldig bra å jobbe med. Vi ansatte må bare respektere at de ikke ville samarbeide med mer. Det må vi som ansatte og klubb bare forholde oss til.

Powered by Labrador CMS