Mediefolk:

Tidligere Skup-vinner Anders Fjellberg får mer ansvar i E24.
Tidligere Skup-vinner Anders Fjellberg får mer ansvar i E24.

Anders Fjellberg blir redaksjonssjef i E24

Ansatt som redaksjonssjef for undersøkende journalistikk i E24.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Anders Fjellberg har tidligere jobbet i Dagbladet, der han blant annet vant Skup-prisen og Den store journalistprisen for arbeidet sitt med Våtdraktmysteriet, og Skup-diplom for artikler om skattesaken mot Odd Nerdrum. Han skrev også om Equinors virksomhet i Angola, et undersøkende arbeid han har fortsatt i Stavanger Aftenblad/E24.

- Fjellberg er en drivende dyktig undersøkende journalist, og innehar også gode lederegenskaper. Det gjør ham helt riktig for denne stillingen og for E24, sier nyhetsredaktør Mina Liavik Karlsen. i en pressemelding.

- Gjennom det siste året har han jobbet tett på flere av journalistene i E24 i Oslo. Han kjenner flere av dem han nå skal lede, og jeg er overbevist om at han kommer til å være et godt og viktig bidrag til E24-redaksjonen. Vi gleder oss til å ha ham på plass og til enda mer god, undersøkende journalistikk i tiden som kommer, sier Karlsen.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Stavanger og kunne gjerne vært her lenger, men dette er en mulighet det er verdt å reise hjem igjen til Østlandet for, sier Fjellberg.

- Jeg skal lede en veldig dyktig og fin gjeng i Dagsorden-gruppa, og gleder meg til å jobbe med å utvikle den undersøkende journalistikken vår videre, sammen med resten av E24 i Oslo, og med samarbeidsavisene i Bergen og Stavanger.

- Da jeg takket ja til Aftenbladet/E24 i fjor, syntes jeg at E24s satsing er noe av det mest spennende som har skjedd i norske medier på lenge. Det synes jeg fortsatt, sier han.

Fjellberg starter i den nye stillingen i august.

Powered by Labrador CMS