Kjersti Nelson har de siste årene hatt forskjellige næringslivsroller i selskaper som Tine, Telia og Coop.

MEDIEFOLK:

Kjersti Nelson er ny journalist i EnergiWatch

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til journalistikken.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I dag ble det klart at Kjersti Nelson også går til EnergiWatch.

– Kjersti har de siste årene jobbet som leder i næringslivet, men hun har tidligere jobbet som næringslivsjournalist i E24 og TV2. Nå er hun tilbake i verdens beste yrke, og er klar for å skrive om Norges viktigste bransje, sier EnergiWatch-redaktør Anders Lie Brenna i en pressemelding.

Nelson har de siste årene hatt forskjellige næringslivsroller i selskaper som Tine, Telia og Coop. Tidligere har hun jobbet som økonomi- og energijournalist fra både Oslo og Russland for TV 2.

– Kjersti har verdifull erfaring fra å jobbe med globale verdikjeder, og har god forståelse for energisystemer. Det er en kombinasjon som er veldig nyttig i næringslivsjournalistikk om energibransjen, sier Brenna.

Nelson har en mastergrad i energiledelse der hun skrev sin masteroppgave om det som den gangen het Statoil. Nelson har i tillegg en bachelorgrad i næringslivsjournalistikk.

– Etter noen år i næringslivet gleder jeg meg til å komme tilbake til journalistikken. Jeg ser frem til å intervjue spennende mennesker, samt utforske mulighetene og utfordringene energibransjen står overfor, sier Nelson.

Powered by Labrador CMS