Andreas Haakonsen går fra Nidaros til Avisa Gaula

MEDIEFOLK:

Andreas Haakonsen er ny Avisa Gaula-redaktør

– Dette er på mange måter et oppstartsprosjekt, med et stort potensial og sterk konkurranse, sier påtroppende redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Andreas Haakonsen (31) er fast ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Avisa Gaula, skriver Amedia i en pressemelding.

– Dette er et spennende område og et spennende prosjekt. Avisa Gaula skal bli en moderne og solid lokalavis for Melhus og omegn, sier Haakonsen i pressemeldingen.

Haakonsen kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Nidaros, der han siden 20. november vært konstituert som ansvarlig redaktør i forbindelse med lederskiftet i avisen. 

Haakonsen har jobbet i Nidaros helt siden starten 31. desember 2019, og har hatt flere lederroller i redaksjonen. Han kom til Nidaros fra Fremover i Narvik. 

– Det har vært mange gode samtaler med styreleder Svein Atle Huus, om prosjektet. Dette er på mange måter et oppstartsprosjekt, med et stort potensial og sterk konkurranse, sier Haakonsen.

Avisa Gaula ble kjøpt av Amedia i 2022, og dekker Melhus, Skaun, Leinstrand og Byneset. 

– Andreas er en dyktig og initiativrik leder som jeg er trygg på vil få stor betydning for en fortsatt positiv utvikling i Avisa Gaula. Han brenner for journalistikken og kommer til å prege avisa på en måte som leserne vil sette pris på, sier styreleder Huus.

– Vi har nå kommet godt i gang med satsingen vår sør for Trondheim. Med Andreas på plass i avisa, ser vi gode muligheter til at denne utviklingen vil fortsette, fortsetter Huus. 

Powered by Labrador CMS