Mediefolk:

Anne Ekornholmen forlater Hamar Arbeiderblad for ny jobb som politisk redaktør i Nationen.

Anne Ekornholmen blir ny politisk redaktør i Nationen

Forlater Hamar Arbeiderblad.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Anne Ekornholmen (46) er ansatt som ny politisk redaktør i Nationen, skriver Nationen i en pressemelding.

Den nye Nationen-redaktøren er odelsjente fra Feiring i Eidsvoll, og kommer fra stillingen som utviklings- og debattredaktør i Hamar Arbeiderblad.

– Ekornholmen vil styrke laget vårt og gjøre meningsjournalistikken i Nationen enda viktigere i den offentlige samtalen, sier sjefredaktør Irene Halvorsen ifølge pressemeldingen.

Anne Ekornholmen er utdannet cand.polit. fra Universitetet i Bergen med digital tilleggsutdanning fra NTNU og 20 års erfaring fra norske medier, blant annet Eidsvoll Ullensaker Blad, Romerikes Blad og Telemarksavisa.

– Jeg har hatt ni strålende år i HA og det kunne gjerne ha blitt flere, sier Anne Ekornholmen ifølge en pressemelding fra Hamar Arbeiderblad.

– Men når en så spennende mulighet åpnet seg i Nationen, ser jeg fram til å jobbe enda tettere på politikk og meninger innenfor et område jeg er engasjert i.

Påtroppende sjefredaktør i Hamar Arbeiderblad, Katrine Strøm, er lei for at avisa mister en allsidig redaktør, men gleder seg over at Ekornholmen med sitt engasjement for Hamar-regionen og Innlandet får en framskutt posisjon i den offentlige debatten.

– Jeg forstår godt at de har valgt Anne til denne viktige stillingen, og det er gøy at flinke HA-medarbeidere får gode jobber i andre aviser, sier Strøm ifølge pressemeldingen.

Ekornholmen tiltrer sin nye stilling i august.

Powered by Labrador CMS