Mediefolk:

Guro Havro Bjørnstad, Matias Grinde og Anniken Aronsen skal bidra til å styrke Dagbladets næringslivsjournalistikk.

Dagbladet ansetter tre nye journalister på Børsen

– Tre er bunnsolide journalister, sier Børsen-sjef.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet styrker sin Børsen-satsing med de tre journalistene Anniken Aronsen (27), Guro Havro Bjørnstad (33) og Matias Grinde (29).

Aronsen kommer fra kjendisdesken i Dagbladet, hvor hun har jobbet siden 2019. Hun har bakgrunn fra VG og Drammens Tidende.

– Jeg har fulgt med fra sidelinja på den elleville starten Børsen har hatt disse to årene, og gleder meg til å bidra i fortsettelsen, sier Aronsen i en pressemelding.

Bjørnstad jobbet i Dagbladet fra 2013 til 2015, og hentes nå hjem fra NRK - hvor hun i dag jobber som researcher for «Kåss til kvelds».

– Jeg gleder meg til å jobbe for Børsen, og håper på å bidra til at flere blir klokere på økonomi og næringsliv, sier Bjørnstad.

Grinde startet i praksis i Børsen i januar i fjor, og får nå fast jobb.

– Å få skrive for Børsen har vært stimulerende, morsomt og lærerikt. Jeg har definitivt landet drømmejobben allerede før endt utdanning, og kunne ikke vært mer fornøyd, sier Grinde.

Avdelingsleder Nicolai Eriksen kunne ikke vært mer fornøyd med ansettelsene.

– Alle tre er bunnsolide journalister med et stort hjerte for Børsens arbeid for å levere «finans til folket», og det skal bli en sann glede å få alle tre på plass.

Powered by Labrador CMS