Mediefolk:

Karianne Steinland skal fortsette å lede Budstikka fremover.

Karianne Steinsland blir ny ansvarlig redaktør i Budstikka

– Jeg gleder meg stort til å lede Budstikka og laget her videre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Karianne Steinsland slutter som nyhetsredaktør i Budstikka og blir ny ansvarlig redaktør og daglig leder. Hun har vært konstituert som ansvarlig redaktør siden 1. desember 2021.

– Jeg gleder meg stort til å lede Budstikka og laget her videre. Det er så mange flinke folk som jobber i Budstikka, og nå er vi jo også på jakt etter enda flere folk - også en nyhetsredaktør, sier Steinsland, ifølge avisen selv.

Styreleder Pål Eskås er meget tilfreds med ansettelsen av Steinsland som ny redaktør i Budstikka, melder avisen.

– Karianne er en god leder med bred publisistisk erfaring. I sin rolle som nyhetsredaktør har hun bidratt sterkt til å gjøre Budstikka til en tydelig, uredd og nyhetsledende lokalavis. Dette har avisa mottatt flere prestisjefylte priser for. Karianne har de nødvendige kvalifikasjoner, erfaringer og egenskaper som skal til for å videreføre den gode trenden Budstikka er inne i, og som hun allerede har bidratt vesentlig til. Med henne ved roret, er jeg sikker på at Budstikka vil befeste sin posisjon som en av landets beste lokalaviser, sier styrelederen.

Foruten Budstikka har Karianne Steinsland redaksjonell ledererfaring som nyhetsleder i økonomi-, forbruker- og riksredaksjonene i Aftenposten i ti år.

Powered by Labrador CMS