Mediefolk:

VGs podkastavdeling henter Ida Thune Øritsland (f.v.), Christian Thorkildsen, Natalie Remøe Hansen og Jonathan Falk Systad.

VG henter podkastjournalister fra NRK, TV 2 og egne rekker

– Gleder oss til å servere mye god dokumentarjournalistikk på lyd fremover.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

VG ansetter flere i podkastsatsingen, og henter fra blant annet NRK og TV 2, melder de selv i en pressemelding.

Ida Thune Øritsland, Christian Thorkildsen og Natalie Remøe Hansen er fast ansatt for å jobbe med dokumentarinnhold. Øritsland kommer fra NRK, Thorkildsen fra TV 2 og Hansen fra VGTV.

Jonathan Falk Systad er ansatt som produsent. Han kommer fra VGs Avdeling Z.

Samtidig rykker Emilie Hald Torp og Vilde Kalsaas Worren opp i egen avdeling, og blir fast ansatt som henholdsvis nyhetssjef og innholdsprodusent.

Avdelingsleder Helle Skjervold er full av ros om nysigneringene:

– VG er kjempefornøyde med å få Ida Thune Øritsland på plass. Hun har en allsidig bakgrunn fra NRK, og har imponert oss stort med dramaturgiarbeidet hun har gjort i Oppdatert. Christian Thorkildsen er en kreativ dokumentarist, som i likhet med VG har et bankende hjerte for gode sportshistorier. Natalie Remøe Hansen er en superdyktig dokumentarist som står bak flere klassikere i VGTV-historien, som Tindlersvindler-saken og flere graveprosjekter. Med disse tre prisvinnende journalistene på plass gleder vi oss til å servere mye god dokumentarjournalistikk på lyd fremover, sier hun i meldingen, og videre:

– Emilie Hald Torp har jobbet frem flere av VGs største podkastsuksesser som produsent, og behersker alle ulike lydformatene godt. I tillegg er hun et stort ledertalent med et dypt engasjement for journalistikken. Vilde Worren har den siste sesongen tatt Krimpodden til nye høyder, og er en kanonansettelse for oss. Og Jonathan Falk Systad er en iderik produsent som i tillegg har spisskompetanse på unge brukere og some-innhold.

Powered by Labrador CMS