Mediefolk:

Ida Oftebro er fast ansatt som redaktør for Digi.no. Med seg får hun nå Are Thunes Samsonsen.
Ida Oftebro er fast ansatt som redaktør for Digi.no. Med seg får hun nå Are Thunes Samsonsen.

Digi.no ansetter redaktør og ny journalist

Konstituert redaktør fikk jobben.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ida Marie Johanne Oftebro ble sist høst konstituert som redaktør for digi.no. Nå har hun fått stillingen på fast basis, skriver nettstedet i en pressemelding.

Hennes første ansettelse i en styrket Digi-redaksjon blir Are Thunes Samsonsen (47) er ansatt som journalist i fast stilling.

Samsonsen kommer fra jobben som webredaktør i Norsk helsenett. Tidligere har han vært redaktør i Making Waves og fagredaktør i Mediehuset Tek, i tillegg til at han står bak fotosiden f32 og whiskypodcasten Maltprat.com.

– Vi gleder oss til å få Are med på laget. Han har en lidenskap for formidling av vitenskap og teknologi som vi gleder oss til å la Digis lesere få ta del av, sier Digi.no-redaktør Oftebro ifølge pressemeldingen.

Digitalredaktør Svein-Erik Hole i TU Media sier at de skal satse på Digi.no fremover.

– Digi.no er en nettside i god vekst, ikke minst i abonnementsmarkedet, og en av hovedsatsingene til TU Media. Ida gjorde en solid jobb mens hun var konstituert redaktør, og vi har stor tro på hennes videreutvikling av satsningen sammen med redaksjonen. Nå har hun fått med seg enda en dreven journalist på laget, så dette blir gøy, sier Hole.

Powered by Labrador CMS