Mohamed Salah og Liverpool jakter revansj for finaletapet mot Real Madrid i 2018.

Liverpool mot Real Madrid

– Vi tar mål av oss å skape tidenes fotballfest på TV 2

Tung TV 2-satsing på Champions League-finalen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Et bredt ekspertteam med blant andre Liverpool-ikonet Robbie Fowler skal lose TV 2-seerne gjennom lørdagens mesterligafinale på Stade de France.

Kanalen hevder at den aldri tidligere har satset mer på en kamp enn den gjør på lørdagens finale mellom Liverpool og Real Madrid.

– Dette er en drømmefinale for alle som er glade i fotball og spektakulære sportsopplevelser. Vi tar mål av oss å skape tidenes fotballfest på TV 2, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

TV 2 har invitert inn den tidligere storscoreren Fowler som ekspert til stede på finalearenaen Stade de France. Der er også Erik Thorstvedt, Jan-Henrik Børslid og Arilas Berg Ould-Saada.

Øyvind Alsaker kommenterer kampen sammen med Jesper Mathisen, mens også Ingrid Halstensen, Petter Myhre, Morten Langli, Simen Stamsø-Møller, Trevor Morley, Andreas Borge og Endre Olav Osnes er involvert i sendingen. De to sistnevnte vil stå for direkterapporter fra henholdsvis Liverpool og Madrid.

Oppladningen til kampen i Saint-Denis (nord for Paris) starter lørdag morgen på TV 2 Nyhetskanalen, mens selve finalesendingen starter klokken 19. Kampstart er klokken 21.00.

Powered by Labrador CMS