Mediefolk:

Kjetil Rakkenes Anda og Cathrine Skogheim har ansvaret for henholdsvis dagsordensstoff og reportasjer.
Kjetil Rakkenes Anda og Cathrine Skogheim har ansvaret for henholdsvis dagsordensstoff og reportasjer.

Avisa Nordland stokker om i redaksjonen: To nye nyhetssjefer på plass

– En formidabel oppgave.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Avisa Nordland omorganiserer: Kjetil Rakkenes Anda og Cathrine Skogheim går til nye stillinger i avisen og blir nyhetssjefer for henholdsvis dagsorden og reportasjer.

– Vi har lagt om organiseringa og dytta inn nyhetssjefstillinger under nyhetsredaktøren, for å få en tettere ledelse i organisasjonen. Det er spennende og gøy å gjøre ting på en annen måte. Men nå har vi nettopp startet, så får vi se resultatene etter hvert, sier Skogheim til Journalisten.

Hun startet i stillingen etter å ha vikariert som nyhetsleder. Ansettelsen er tidligere omtalt i Nye Troms.

Bedre oppfølging

Årsaken til omorganiseringen er et initiativ fra nyhetsledelsen i Avisa Nordland, etter en medarbeiderundersøkelse der det ble etterlyst tettere oppfølging av journalistene.

– Vi ansatte har det bra, men vi kan bli bedre på oppfølging og jobbe med hva som fungerer med ulike artikler, og hvordan vi skal bli bedre, sier Kjetil Rakkenes Anda, som kommer fra stillingen som frontsjef.

– En formidabel oppgave

Redaksjonen i Avisa Nordland er dermed delt i to med hver sin leder som skal følge opp arbeidet fra idé til ferdig artikkel.

– Det er utrolig spennende, og nesten overveldende ærefullt å få oppdraget. Det er gøy å jobbe med mennesker og å være med på forandring i mediebransjen. Vi må vri folk over på digitale abonnementer, og det er vanskelig å konkurrere om folks tid. Vi må få ta tak i dem og det er en formidabel oppgave, men spennende å være med på, sier Anda.

Powered by Labrador CMS