Bård Sørø Olsen og Birthe Skingen skal jobbe med sportssendingene til Dagbladet TV.
Bård Sørø Olsen og Birthe Skingen skal jobbe med sportssendingene til Dagbladet TV.

Mediefolk:

Dagbladet TV ansetter to

Rødt Kort og sporten i Dagbladet TV forsterker laget med Birthe Skingen og Bård Sørø Olsen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Birthe Skingen (28) og Bård Sørø Olsen (25) er fast ansatt i Dagbladet TV, skriver Dagbladet i en pressmelding. I Dagbladet skal de to jobbe med sportssendingene.

Sørø Olsen kommer fra Stathelle i Bamble. Han har en bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet i P4 og NRK Nyhetsmorgen.

Jeg søkte meg til Dagbladet TV og Rødt Kort fordi det er en ung redaksjon med store ambisjoner Det virker som en underholdende og nytenkende gjeng, sier 25-åringen.

Skingen er fra Ulsteinvik på Sunnmøre, og har studert journalistikk ved University of Wollongong i Australia. Hun har også jobbet halvannet år i TV Sunnmøre Live.

Det blir en spennende overgang fra å lage lokalt stoff til å nå dekke nasjonale nyheter. Jeg er stolt over at Dagbladet og Rødt Kort ønsker å ha meg med på laget. Å dekke sport på fulltid har vært en drøm i mange år, sier Skingen.

Produsent for Rødt Kort og leder for sporten i Dagbladet TV, Simen Sveen, er strålende fornøyd med ansettelsene.

Vi er overbeviste om at Birthe og Bård vil forsterke det allerede knallsterke laget vi har. Vi har hatt ekstremt mange seere på innholdet vårt i sommer, og faktisk satt nye rekorder – midt i fellesferien, sier Svee i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS