Her er den nye lederduoen: Eva Holmgren er ansatt som daglig leder og Bjørn Inge Rødfoss som ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad. Foto: EUB
Her er den nye lederduoen: Eva Holmgren er ansatt som daglig leder og Bjørn Inge Rødfoss som ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad. Foto: EUB

Dette er den nye redaktøren i Eidsvoll Ullensaker Blad

Bjørn Inge Rødfoss er ansatt som ansvarlig redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bjørn Inge Rødfoss er ansatt som ansvarlig redaktør og Eva Holmgren som daglig leder i Eidsvoll Ullensaker Blad.

Onsdag formiddag ble det offentliggjort under et allmøte i Eidsvoll Ullensaker Blad hvem som er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder, skriver avisen i en pressemelding.

Bjørn Inge Rødfoss overtar etter Vegard Storbråten Øye som ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad 1. januar 2019. Rødfoss har jobbet som journalist i Eidsvoll Ullensaker Blad i åtte år, og har blant annet vært avdelingsleder for avisens Jessheim-kontor.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven, og nye utfordringer. Vi er midt i en veldig spennende region med gode framtidsutsikter, og jeg har stor tro på god vekst og utvikling for avisen – både digitalt og på papir, sier Rødfoss i en pressemelding.

Eva Holmgren er ansatt som daglig leder fra i dag, 12. desember. Hun har vært konstituert i stillingen siden 1. juni. Holmgren har jobbet i avisen i 15 år, og har de siste årene vært markeds- og økonomisjef.

– Jeg ser fram til å fortsette arbeidet med levere et godt produkt og resultat i tett samarbeid med Bjørn Inge Rødfoss, sier hun.

Styreleder Jan Morten Drange er ifølge pressemeldingen svært fornøyd med ansettelsene.

– Jeg er glad vi har gjennomført denne prosessen på en rask og god måte. Det er gledelig at vi kan løfte fram gode interne krefter, sier Drange.

For ordens skyld: Roger Aarli-Grøndalen var ansvarlig redaktør/adm.dir. i Eidsvoll Ullensaker Blad fram til juni i år.

Powered by Labrador CMS