Mediefolk:

Felicia Øystå og Marcus Røseth Isachsen har fått jobb i Svalbardposten.
Felicia Øystå og Marcus Røseth Isachsen har fått jobb i Svalbardposten.

Felicia og Marcus til Svalbard:
– Jeg kunne ikke vært mer glad om jeg vant i lotto

Nå blir det snøscooter på jobb for de to.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Svalbardposten har ansatt Felicia Øystå (52) og Marcus Røseth Isachsen (20) som journalister, skriver avisen i en pressemelding.

– Jeg kunne ikke vært mer glad om jeg vant i lotto, sier Øystå i pressemeldingen.

Hun har tidligere jobbet som ansvarlig redaktør i Akershus Amtstidende og som nyhetsredaktør i Kommunal Rapport. Isachsen har bakgrunn fra Sandefjords Blad.

– Jeg er takknemlig for denne muligheten, dette har vært en drøm for meg lenge, fortsetter Øystå.

– Å jobbe i en avis som Svalbardposten, i et multikulturelt og værhardt samfunn er noe jeg ser frem til. Som journalist er mine hjertesaker politikk og forvaltning, men gleden ved å være lokalavisjournalist er også alle menneskene man møter i jobb, som man også møter på butikken, sier hun.

Isachsen forteller at etter at han besøkte Svalbard for noen år siden, har han lengtet tilbake.

– Som journalist ser jeg spesielt frem til å bli kjent med lokalmiljøet. Jeg har nemlig hørt rykter fra tidligere beboere om at det er spesielt varmt og inkluderende, sier Isachsen.

Redaktør Børre Haugli er strålende fornøyd med ansettelsene.

– Det er et privilegium å drive en lokalavis som til de grader får godt kvalifiserte søkere til journalist-jobbene. Felicia og Marcus representerer ytterlighetene i kompetanse og vil garantert tilføre journalistikken i Svalbardposten både grundighet og klokskap. Begge har vist at de kan sitt fag og at de ikke er redd for å fryse ræva av seg, sier Haugli.

– De har også et aldersmessig spenn som gjør at vi er bedre rustet til å komme under huden på alle områdene i lokalmiljøet, forsetter han.

Powered by Labrador CMS