Cathrine Skogheim starter i jobben som redaktør 1. august.

MEDIEFOLK:

Cathrine Skogheim konstituert som redaktør i Avisa Nordland

– Nå gleder jeg meg til å gyve løs på en ny lederutfordring.

Publisert Sist oppdatert

Cathrine Skogheim (30) er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i Avisa Nordland i Bodø fra 1. august. Det melder Amedia i en pressemelding. 

Hun etterfølger Markus Rask Jensen. Han starter som direktør for innholdsutvikling i Amedia. 

– Jeg setter veldig stor pris på mulighetene jeg har fått og tilliten jeg har blitt vist gjennom tiden min i Avisa Nordland. Nå gleder jeg meg til å gyve løs på en ny lederutfordring. Vi er en veldig fin gjeng med folk i AN, og jeg er helt sikker på at vi sammen skal fortsette å lage en god avis fram til en ny toppleder er på plass, sier hun i pressemeldinge.

Skogheim er utdannet journalist og statsviter og har vært ansatt i Avisa Nordland siden 2016. Nå kommer hun fra lederstillingen som nyhetssjef i avisa. 

Styreleder Morten Nilsen sier han er glad for at Skogheim har takket ja til å påta seg oppgaven med å lede Avisa Nordland fram til en ny permanent leder er ansatt. 

– Når en slik situasjon oppstår, er det betryggende at vi har dyktige og kompetente medarbeidere som Cathrine som kan påta seg nye viktige lederoppgaver når det er nødvendig for en periode.

Powered by Labrador CMS