Mediefolk:

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av en framoverlent og ambisiøs redaksjon, sier Henrik Buberget Holter.

Henrik Buberget Holter er ny frontsjef i Dagbladet Pluss

Henter ung leder fra Amedia.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet Pluss har ansatt Henrik Buberget Holter (25) i en nyopprettet stilling som frontsjef.

– Her har vi sikret oss et kjempetalent som vi er sikre på at vil bidra til å styrke Dagbladet Pluss i arbeidet med videre vekst framover, sier redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen, i en pressemelding fra Dagbladet.

Holter har jobbet som journalist siden 2014, og har tre års erfaring som frontsjef, reportasjeleder og nyhetsleder fra Glåmdalen, der han også har tatt del i Amedias talentprogram for unge ledere.

Holter vil gå inn i lederteamet i Dagbladet Pluss, der han vil ha et særlig ansvar for hvordan «betaltinnholdet» presenteres og prioriteres i alle kanaler, skriver Dagbladet.

– Henrik har vist en imponerende teft for digital presentasjon, i tillegg til å være faglig meget sterk med solide presseetiske vurderingsevner. Det ryktes at flere av rekordene til Glåmdalen har kommet på hans vakter, så vi gleder oss til å få ham på plass hos oss, sier Pettersen.

Holter starter etter planen i Dagbladet 1. september.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av en framoverlent og ambisiøs redaksjon. At folk er villig til å betale for godt journalistisk innhold, vil bare bli mer og mer viktig i framtida. Da er det opp til oss å gi leserne det de ønsker. Dagbladet Pluss opplever kraftig vekst, og da jeg fikk muligheten til å bli med på en så viktig satsing, kastet jeg meg på. Nå ser jeg fram til å være med på å sette enda flere rekorder, sier Holter.

Powered by Labrador CMS