Denne uka måtte Dagbladet-redaksjonen finne fram igjen gullpilene igjen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet

Dagbladet Pluss har nå 90.000 abonnenter

Veksten fortsetter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I januar meldte Dagbladet Pluss at de hadde passert 75.000 abonnenter. Nå kan pluss-avdelingen feire at tallet har økt til 90.000.

– Det er veldig kult at vi øker så kraftig i et mediemarked der avisenes premiumtjenester også har konkurranse om forbrukernes gunst fra andre typer aktører som Netflix, Spotify og Twitch, sier Jonas Pettersen, redaksjonssjef for Dagbladet Pluss, til egen avis.

Han forteller videre at Dagbladet Pluss har økt bemanningen og at de også satser på nytt innhold.

– Vi har nettopp ansatt nye journalister som skal lage enda mer journalistikk som folk vil abonnere på. I tillegg har vi mange andre spennende prosjekter på gang på innholdssiden som vi gleder oss til å vise fram.

Avdelingsleder i Dagbladet Pluss, Lars O. Gulbrandsen, legger til:

– Hver eneste dag forsøker vi å bistå abonnentene våre med svarene på det som opptar dem akkurat nå: Er det sol og tid for bølgeskvulp, vet vi at interessen for å kjøpe båt øker, og da har våre eksperter allerede testet aktuelle kandidater for dem. Eller kanskje du vil kose deg med lydbøker og lurer på hvilken tjeneste som er best? fortsetter han.

– Å bidra til å løfte hverdagen litt gjennom å bidra med relevant stoff, er vår formel.

Dagbladet Pluss har i år søkt om pressestøtte for første gang. Pluss-løsningen er i den forbindelse skilt ut som et eget selskap. For å vurdere om Dagbladet Pluss tilfredsstiller kravene for å motta støtte, har Medietilsynet innhentet ekstern bistand.

Klassekampen skrev tidligere i sommer at rådgivningsselskapet BDO skal vurdere om tall og økonomiske forhold i Dagbladets søknad gir et riktig bilde. I tillegg skal Høgskulen i Volda analysere den redaksjonelle bredden i et utvalg på 130 artikler fra Dagbladet Pluss i juni.

Saken avklares nå i høst.

Powered by Labrador CMS