Mediefolk:

Økonomi- og politikkredaksjonen i NRK Nyheter har ansatt Mats Rønning fra Dagbladet og Kristian Skårdalsmo fra NTB.

Mats Rønning og Kristian Skårdalsmo er ansatt som politiske reportere i NRK

Henter fra Dagbladet og NTB.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mats Rønning (41) og Kristian Skårdalsmo (43) er ansatt som politiske reportere i økonomi- og politikkredaksjonen i NRK Nyheter, skriver NRK i en pressemelding.

Rønning er i dag skrivende leder av politisk avdeling i Dagbladet og av Stortingets presselosje. Han har tidligere jobbet 17 år i ulike roller i NTB, i tillegg til Sarpsborg Arbeiderblad og VG - og har en mastergrad i historie fra Universitetet i Oslo.

Skårdalsmo er politisk reporter i NTB, hvor han har jobbet i 20 år i ulike roller. Han har en mastergrad i journalistikk fra University of Wales, og har studert statsvitenskap og Midtøsten- og Nord-Afrika-kunnskap ved Universitetet i Oslo.

– Vi gleder oss veldig til å få Mats og Kristian på laget. De er begge reportere med dyp politisk forståelse og evne til å få ut viktige nyhetssaker som setter dagsorden, skriver Marianne Johansen, redaksjonssjef økonomi- og politikkredaksjonen i NRK, ifølge pressemeldingen.

– Vi er på vei inn i et stortingsvalgår. Å få to så dyktige politiske reportere på plass nå, gjør at vi står godt rustet til å levere en solid dekning av stortingsvalget som blir svært spennende politisk, fortsetter hun.

Powered by Labrador CMS