Peter Madsen fotografert under et rømningsforsøk i 2020.
Peter Madsen fotografert under et rømningsforsøk i 2020.

Peter Madsens bil undersøkes i dansk drapssak

Nye opplysninger i ny TV-dokumentar.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Opplysninger fra en svensk dokumentar har fått dansk politi til å beslaglegge en bil som har tilhørt drapsdømte Peter Madsen, opplyser Discovery.

Det er andre gang politiet beslaglegger varebilen til Madsen, som er livstidsdømt for å ha drept den svenske journalisten Kim Wall i Danmark i 2017.

Denne gangen skal bilen undersøkes i forbindelse med drapet på 17 år gamle Emilie Meng, skriver medieselskapet Discovery i en pressemelding som nyhetsbyrået Ritzau omtaler onsdag.

Meng forsvant i Danmark sommeren 2016 og ble funnet død flere måneder senere.

Det er uttalelser fra en tidligere svensk kriminaltekniker til journalistene som har laget dokumentaren, som har ført til beslaget av varebilen. Svensken har opplyst at det ble det funnet mulige spor av blod i en hvit varebil som Madsen i sin tid leaset, skriver Discovery. En hvit varebil har vært sentral i etterforskningen av drapet på 17-årige Meng.

I dokumentarserien kan den svenske spesialisten ikke fastslå at det faktisk er snakk om spor etter blod. Men han oppfordrer dansk politi til å gjøre undersøkelser, hvilket de nå gjør ifølge Discovery.

Powered by Labrador CMS