bernt.harald.dysthe.brennevann@ntb.noBilde: PmauDxcTOAQLine Andersen får TV-jobb for Discovery. Her er hun fra rettssaken mot NRK tidligere i år.

Line Andersen blir OL-reporter for Discovery

– Jeg tar ikke for gitt at jeg fortsatt kan klare det.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Line Andersen skal lede Discoverys alpinsendinger i målområdet i Beijing-OL i februar. Det blir hennes første TV-oppdrag etter bruddet med NRK.

Det bekrefter Andersen selv og Discovery overfor VG. OL i Kina blir hennes femte som journalist.

Andersen tok tidligere i år NRK til retten med krav om å få tilbake arbeidsoppgaver som programleder. Konflikten endte med at hun forlot statskanalen etter et forlik.

– Det er nok en viss spenning knyttet til hvordan jeg skal være på skjermen. Jeg tar ikke for gitt at jeg fortsatt kan klare det, sier Andersen til VG om sin nye jobb.

I en pressemelding fra Discovery er hun imidlertid mer optimistisk:

– Jeg gleder meg utrolig mye til å kunne være med på et nytt OL. Dette blir mitt femte OL som journalist, og jeg tror jeg nesten gleder meg mer nå enn før mitt første OL som var i Torino i 2006. OL er noe helt spesielt, og jeg håper å kunne formidle flere norske medaljer og høydepunkter fra alpinanlegget i Yanqing, sier Andersen.

Sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen, legger til:

– Line Andersen er en av Norges aller mest rutinerte sportsjournalister, ikke minst når det gjelder alpint. Hun har i en årrekke formidlet alpint med innlevelse, engasjement og ikke minst stor kompetanse. Vi er svært godt fornøyde med å få Line med på laget til OL i Beijing.

Powered by Labrador CMS