Mediefolk:

Kristin Monstad blir ny distriktsredaktør i NRK.

Kristin Monstad ny distriktsredaktør i NRK

Tar over NRK Vestfold og Telemark.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tidligere Drammens Tidende-redaktør Kristin Monstad gjør comeback i mediebransjen og blir ny distriktsredaktør i NRK Vestfold og Telemark.

Det melder NRK i en pressemelding.

Monstad startet journalistkarrieren i nettopp NRK Vestfold i 1994. Siden har hun blant annet vært nyhetsredaktør i Tønsberg Blad, og ansvarlig redaktør i Drammens Tidende fram til 2019.

Da gikk hun til jobb som kommunikasjonssjef i togselskapet Go-Ahead.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til media og NRK. Årene i NRK ga meg en fantastisk journalistisk grunnmur å bygge videre på. Jeg er stolt og takknemlig over å få muligheten til å lede arbeidet med å utvikle journalistikken og bygge laget i et ganske nytt fylkessamarbeid, sier Monstad i meldingen.

Regionredaktør Heidi Pleym i NRK Sør-Øst kaller Monstad «en leder med sterk journalistisk drivkraft og et brennende hjerte for den undersøkende journalistikken».

– Hun har solid redaksjonell ledererfaring på flere nivå, og har ledet større digitale endringsprosesser. Sammen med de to redaksjonene i Porsgrunn og Tønsberg er jeg sikker på at hun med sitt engasjement for kvalitet i journalistikken vil bidra til at NRK når ut med mer innhold til beste for publikum, sier Pleym i meldingen.

Powered by Labrador CMS