Advokat Sigurd Klomsæt representerer Ap-politikeren i hans konflikt med redaktør Jan Magne Stensrud.

Går mot søksmål i konflikten mellom Drangedalsposten-redaktør og lokalpolitiker

Har ikke kommet til enighet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kommunal Rapport skriver i dag at konflikten mellom redaktør Jan Magne Stensrud i Drangedalsposten og leder for Drangedal Ap, Magnus Straume, på ingen måte er over.

– Stensrud har kommet med usanne beskyldninger om at Magnus Straume har truet ham. Vi kan dokumentere at anklagene er usanne. Siden han i stedet for å komme med en uforbeholden beklagelse velger å fortsette å spre sine usannheter, så går dette mot søksmål, sier advokat Sigurd Klomsæt til Kommunal Rapport.

Forrige helg møttes partene, men de kom ikke til enighet. Stensrud sier til Kommunal Rapport at han er skuffet over utfallet av møtet.

Straume ønsker ikke å kommentere saken overfor Kommunal Rapport.

Konflikten er tidligere omtalt av Journalisten, og går blant annet ut på at Stensrud mener at den lokale Ap-politikeren har truet og trakassert ham. Dette er tidligere anmeldt, men saken ble henlagt av politiet.

– Jeg er skuffet. Mitt ønske var å bilegge en konflikt, slik at begge parter kan gå videre. Det lykkes vi ikke med, og Straume signaliserte at han ville ta saken videre. Hva dette innebærer vet jeg foreløpig ikke, sier Stensrud.

Les hele saken hos Kommunal Rapport.

Powered by Labrador CMS