Tore Strømøy opplever ellevill respons etter premieren på dokumentarserien «Ingen elsker Bamsegutt».
Tore Strømøy opplever ellevill respons etter premieren på dokumentarserien «Ingen elsker Bamsegutt».

«Ingen elsker Bamsegutt»

Drukner i respons om «Bamsegutt»: – Har gitt opp å svare på alle henvendelser

Første episode sett av nær 600.000 på to døgn.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag gikk første episode av Tore Strømøys ferske dokumentarserie «Ingen elsker Bamsegutt» på lufta på NRK1.

Samme dag ble alle fire episodene av serien tilgjengelig i NRK TV.

Etter to døgn sier NRK seg storfornøyd med seertallene:

572.000 seere totalt har sett seriens første episode, viser tallene NRK har sendt Journalisten. Hver av de tre neste episodene har allerede blitt sett rundt 200.000 ganger, før de har blitt sendt lineært.

– Dette er kjempegode tall. Det er veldig stor interesse for resten av dokumentarserien også, og mange har sett de tre andre episodene allerede. Det er enda tidlig, men det er kun de aller største seersuksessene våre som har hatt lignende tall i NRK TV etter bare to dager, slår medieanalytiker Ragni Falkum Enerhaug fast.

Journalisten har tidligere omtalt at det allerede er samlet inn et millionbeløp for å få «Bamsegutt» – Jan-Egil Granfoss – hjem fra Filippinene til Norge. Fredag har Spleis-aksjonen for «Bamsegutt» rundet 3 millioner kroner.

Dokumentarskaper Tore Strømøy er overveldet av responsen:

– Jeg hadde et lønnlig håp om at folk ville gi denne dokumentarer en sjanse, men jeg hadde aldri sett for meg denne responsen. Jeg har for lengst gitt opp å svare på alle henvendelser i form av telefoner, sms, meldinger og mailer. Jeg drukner i dem, skriver Strømøy i en e-post.

Han tror selv at enda flere vil oppdage serien fremover.

– Bamsegutts historie har tydeligvis truffet folk i alle aldere. Nå er dette blitt en snakkis, og da vil nok seertallene øke, skriver Strømøy.

Powered by Labrador CMS