Våganavisa ble grunnlagt i 2006 og kåret til Årets lokalavis i 2009.

Polaris Media kjøper Våganavisa

Ny lokalavis blir en del av konsernet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Våganavisa i Svolvær blir en del av Polaris Media, skriver Polaris i en pressemelding.

Med dette får Polaris Media Nord-Norge sitt første mediehus i Lofoten.

– Våganavisa ble etablert for å bidra til mediemangfold og økt konkurranse om lesere og annonsører. På den bakgrunn er det nå riktig å selge til Polaris Media, som jeg forventer vil utvikle mediehuset videre sammen med en stab av dyktige ansatte, sier Edd Meby.

Han var med på å starte Våganavisa og var største eier helt frem til salget.

Våganavisa ble grunnlagt i 2006 og kåret til Årets lokalavis av Landslaget for lokalaviser i 2009.

– Vi er trygge på at Våganavisa vil bli en positiv tilvekst i Polaris Media. Lokale mediehus av ulik størrelse er selve fundamentet i konsernet, og Våganavisa vil gli fint inn i dette fellesskapet. En dyktig stab har greid å utvikle et mediehus med et nært og godt forhold til innbyggerne i Vågan, sier administrerende direktør Harald H. Rise i Polaris Media Nord-Norge.

Polaris Media Nord-Norge vil etter dette bestå av Våganavisa i Lofoten, Vesteraalens Avis, VOL (Vesterålen Online) og Andøyposten i Vesterålen, Harstad Tidende, Folkebladet, iNord, Mediehuset iTromsø, Framtid i Nord, Altaposten og Ruijan Kaiku. I tillegg er PMNN minoritetseier i Avisa Nordland (38 prosent) i Bodø og via Altaposten i den samiske dagsavisen Avvir (33,3 prosent).

Powered by Labrador CMS