Øyvind Henriksen blir redaktør for nysatsingen EiendomsWatch.

Watch Media lanserer nytt nettsted for eiendomsbransjen

Dansk mediehus med nytt nettsted i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Danske Watch Media lanserer nytt bransjenettsted på det norske markedet. Til høsten kommer EiendomsWatch.

– Eiendomsbransjen er en av de viktigste bransjene i norsk næringsliv, og vi ser at det både er plass og behov for et ambisiøst og uavhengig redaksjonelt medie som tar bransjen på alvor. Både når det går bra og når det går dårlig, sier internasjonal redaktør Rasmus Emborg i Watch Media i en pressemelding.

– Vi står for kritisk og fair næringslivsjournalistikk med fokus på substans. Det skal også være fundamentet for EiendomsWatch.

Watch Media er eid av mediekonsernet JP/Politikens Hus, som er Danmarks største avishus. Under Watch-merket driver selskapet allerede 15 danske bransjemedier. Et av dem er EjendomsWatch, som dekker den danske eiendomsbransjen.

Modellen med abonnementsbaserte bransjemedier rulles nå ut både i Tyskland og Norge. I april i fjor ble FinansWatch lansert i Norge. I tillegg har ShippingWatch med hovedredaksjon i København innledet en norsk offensiv med en fast korrespondent i Norge.

– Vi er veldig glade for at være i Norge. Finansbransjen har tatt veldig godt imot FinansWatch, og vi har også store forventninger til EiendomsWatch, som skal gi leserne eksklusive nyheter og oversikt over hva som beveger seg i bransjen, sier Emborg.

Øyvind Henriksen blir redaktør for EiendomsWatch. Henriksen var med i etableringen av E24 og jobbet der i over 14 år som journalist, nyhetssjef og redaktør, før han nylig meldte overgang til Watch Media.

– Jeg gleder meg til å komme i gang. Det er gøy å etablere et nytt nettsted, men vi vet at suksessen oppnås gjennom hardt arbeid over tid, sier Henriksen.

I tillegg til EiendomsWatch planlegger Watch Media å lansere enda et bransjenettsted i Norge i år. Rekrutteringsarbeidet til dette nettstedet er i gang, og lansering er ventet i løpet av høsten, skriver selskapet.

Powered by Labrador CMS