– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og til å bli kjent med alle de flotte menneskene i Gamvik., sier Jan Magne K. Stensrud, som nå har funnet seg jobb utenfor mediebransjen.

MEDIEFOLK:

Eks-redaktør blir kommunedirektør

Tidligere redaktør i Drangedalsposten, Jan Magne K. Stensrud, har fått ny jobb.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Gamvik kommune i Finnmark har ansatt Jan Magne K. Stensrud som ny kommunedirektør. Stensrud tiltrer stillingen 1. desember, skriver Facebook-baserte Drangedalsavisa.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og til å bli kjent med alle de flotte menneskene i Gamvik. Og jeg gleder meg til å ta fatt på de utfordringene som denne kommunen har, i likhet med andre kommuner, sier Stensrud til Drangedalsavisa.

Stensrud var tidligere ansvarlig redaktør og daglig leder i Drangedalsposten, men fikk i mars beskjed fra styreleder om at styret ikke lenger hadde tillit til ham. Etter en fire måneder lang konflikt kom partene til enighet om en sluttavtale i juli.

På spørsmål fra Drangedalsavisa om hvorfor han søkte på jobben, svarer Stensrud:

– Jeg vil gjerne gjøre en forskjell, og ser på dette som en stor utfordring. Etter 20 år i Sjøforsvaret kjenner jeg dessuten landsdelen og menneskene der godt. Jeg er glad i naturen og de flotte og tøffe menneskene som bor der. Og jeg er stolt av at de har tillit til at jeg kan bidra med mitt, det setter jeg umåtelig pris på.

Stensrud avsluttet sin militære karriere med graden kommandørkaptein, og han har en doktorgrad i historie. Han jobbet i Drangedalsposten fra 2011 og fram til mars i år.

Powered by Labrador CMS