VG er blant papiravisene som ikke kjøres i Midt-Norge torsdag.

Ekstremværet «Ingunn» stanser papiraviser 

Ingen salgssteder i Møre og Romsdal eller Trøndelag får VG torsdag. 

Publisert Sist oppdatert

Ekstremværet «Ingunn» raser langs nordvestkysten og det får konsekvenser for flere papiraviser. Det melder VG

For VGs papiravis stanses utkjøring til alle salgssteder i Møre og Romsdal og Trøndelag er stanset. Som plaster på såret får leserne gratis e-avis og et ekstra værbilag, skriver VG.

– På grunn av rødt farevarsel er all distribusjon av papiraviser fra trykkeriene i Trondheim og Ålesund innstilt torsdag. Det gjør at ingen av våre lesere i Møre og Romsdal eller Trøndelag får kjøpt avisen i dag, sier direktør for VG print, Jan-Christian Walle, i egen avis

Dagens papiravis produseres og trykkes som vanlig andre steder i landet. Det er sikkerheten til sjåførene som er årsaken til at man ikke kjører ut aviser fra trykkeriene i Ålesund og Trondheim. 

– Heldigvis skjer dette ekstremt sjelden, og vi kan ikke huske at været noensinne har stanset all avisdistribusjon ut fra ett eller flere trykkerier tidligere, sier Walle. 

Også lokalaviser i Midt-Norge rammes av uværet, og ifølge VG melder Polaris om at det ikke blir distribuert papiraviser i Sør-Trøndelag torsdag. Det rammer blant annet Adresseavisen, Trønderbladet, Bladet, Innherred, OPP og Avisa Gaula. 

Powered by Labrador CMS