Mediefolk:

– Elbil24 er en pionér innen elbiljournalistikk og ledende på sitt felt, men er likevel bare i startgropen for hva det kan bli, sier Steinar André Danielsen.

Steinar André Danielsen går fra Sol.no til Elbil24

Bånn gass hos Nordens største elbilnettsted.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Scandinavia Online-satsingen Elbil24 fortsetter å vokse.

Fra før er Fred Magne Skillebæk ansatt som redaksjonssjef, og tidligere redaktør av Din Side, Bjørn Eirik Loftås, ansatt som forbrukerekspert. Siste mann på laget er Steinar André Danielsen (31). Han er i dag vaktsjef i søsterredaksjonen Sol.no. Hos Elbil24 skal han imidlertid jobbe som reporter.

– Elbil24 er en pionér innen elbiljournalistikk og ledende på sitt felt, men er likevel bare i startgropen for hva det kan bli. Potensialet er utvilsomt stort og jeg gleder meg til å bidra til at vi skal vokse oss enda større, sier Danielsen i en pressemelding.

Loftås startet som vaktsjef i Sol.no i 2015. Han har en bachelor i journalistikk, og har tidligere jobbet for NRK og VG.

– Etterspørselen etter kvalitetsinnhold om elbil er enorm akkurat nå og vi vokser raskt. Vi har knekt koden for spagaten mellom gratis innhold som skaper vekst og betalt innhold som skaper lojalitet og finansierer journalistikken. Vår jobb er å levere hundre prosent til leseren hver gang. Folk liker at vi gjør det skikkelig, sier redaksjonssjef Skillebæk.

Powered by Labrador CMS