Erik Andreassen og Marius Steffenak får skryt av styreleder Harald H. Rise.

MEDIEFOLK:

Erik Andreassen blir eneleder i VOL

Ansvarlig redaktør overtar også stillingen som daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Erik Andreassen (29) er ansatt som eneleder i VOL Vesterålen Online, skriver Polaris Media i en pressemelding.

Han overtok som ansvarlig redaktør 1. oktober i fjor, og blir nå også daglig leder i mediehuset. Han overtar sistnevnte stilling etter Stina Helene Gustavsen, som slutter for å begynne som kultursjef i Hadsel kommune.

Andreassen er fra Sandefjord og kom til mediehuset fra en vaktsjef-stilling hos NRK Finnmark i Alta. Han har en mastergrad i sportsjournalistikk fra St. Mary’s University i London og startet sin karriere i Sandefjords Blad. Han har også vært innom NRK Finnmark i Kirkenes.

Andreassens forgjenger som daglig leder var også markedssjef for både VOL, Andøyposten og Vesteraalens Avis, de tre mediehusene som Polaris Media Nord-Norge via Harstad Tidende eier i Vesterålen. Nå er Marius Steffenakk (34) fast ansatt som markedssjef i regionen. Han har vært konstituert i denne stillingen siden mai i fjor.

– Både Erik og Marius har gjort en svært god jobb den relativt korte perioden de har hatt lederansvar i mediehusene våre i Vesterålen. Jeg er trygg på at de vil fortsette det gode utviklingsarbeidet og bidra til fortsatt vekst i Vesterålen. Sammen med dyktige ansatte vil de befeste den sterke posisjonen vi har i regionen, sier styreleder Harald H. Rise.

Powered by Labrador CMS