Erlend Blaalid Oldeide forlater NRK etter nesten 20 år.

MEDIEFOLK:

Erlend Blaalid Oldeide er ny journalist i GD

NRK-journalist går til lokalavis.

Publisert Sist oppdatert

Erlend Blaalid Oldeide (39) er en ny journalist i Gudbrandsdølen Dagningen (GD), skriver avisen i en pressemelding.

Oldeide har arbeidet i NRK Sogn og Fjordane og NRK Vestland i nesten 20 år, og har blant annet ledet mange valgsendinger. Han har også i flere år vært fast kursleder i intervjuteknikk for praktikantene i NRK Nynorsk mediesenter og Nynorsk avissenter.

– Jeg gleder meg veldig til å få komme til Lillehammer og GD. Det snakkes godt om denne spennende avisen langt utenfor dekningsområdet i Gudbrandsdalen. Det virker som en driftig gjeng som brenner for lokaljournalistikken og som tar leserne sine på alvor. Dette er et team jeg gjerne vil være en del av, sier Oldeide.

Ansvarlig redaktør i GD, Tom Martin Kj. Hartviksen, er svært fornøyd med nyansettelsen. Han forteller at de har vært på jakt etter en allsidig journalist med særlig fokus på politikk og samfunn, og at Oldeides erfaring og bakgrunn gjør ham perfekt egnet for denne stillingen.

– Gjennom ansettelsesprosessen har vi fått et svært godt inntrykk av Erlend. I tillegg til de journalistiske kvalitetene, virker han som en likandes og reflektert person. Vi er trygge på at han vil passe godt inn i det gode arbeidsmiljøet i GD.

39-åringen begynner i GD den 3. januar

Powered by Labrador CMS