Konserntillitsvalgte i Schibsted Marita Valvik, Per Edström og Rune Berg.

Schibsted utsetter to konferanser av koronafrykt

Tillitsvalgte fra Norge, Sverige, Finland og Polen skulle møtes i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Omtrent 50 klubbledere og 20 ansattrepresentanter i Schibsted skulle møtes i Oslo i månedsskifte mars/april. Nå er to konferanser avlyst på grunn av koronaviruset.

Det bekrefter Per Edström, konserntillitsvalgt og leder for Schibsteds europeiske konsernråd (EWC) til Journalisten.

31. mars og 1.april skulle EWC ha konferanse i Oslo, med 20 ansattrepresentanter. 1.april og 2.april skulle 50 konserntillitsvalgte ha egen konferanse. Begge er utsatt på ubestemt tid.

Tillitsvalgte og ansattrepresentanter fra Schibsteds bedrifter i Norge, Sverige, Finnland og Polen skulle delta på konferansene.

Schibsted har innført reiserestriksjoner på alle reiser som ikke er avgjørende for forretningen, i og med at de ønsker å ta sitt sosiale ansvar seriøst og gjøre hva de kan for å redusere spredning av koronaviruset. Det står det i en e-post sendt ut til deltakerne av konferansen.

Edström forteller at de har utsatt konferansene fordi de ikke var helt nødvendig å arrangere dem akkurat denne måneden. Det er for eksempel ingen som skal velges i nye verv dette året.

Dette er i tråd med Schibsteds generelle korona-retningslinjer for reiser og arrangementer.

1. april skulle de to konferanse ha et felles opplegg, siden noen av deltakerne skulle delta på begge konferansene. Planen var blant annet at konsernsjef Kristin Skogen Lund og HR-sjef Mette Krogsrud skulle komme.

Edström sier at de ennå ikke har bestemt en ny dato for konferansene, men at de håper å gjennomføre dem en gang i juni.

Powered by Labrador CMS