Sara Sofie Tallaksen og Kimmo Risbakken har jobbet som vikarer i Dagens Næringsliv.
Sara Sofie Tallaksen og Kimmo Risbakken har jobbet som vikarer i Dagens Næringsliv.

MEDIEFOLK:

Får fast jobb i DN

Dagens Næringsliv ansette to journalister fra egne rekker.

Publisert Sist oppdatert

Kimmo Risbakken (41) og Sara Sofie Tallaksen (26) er fast ansatt som journalister i Dagens Næringsliv, skriver næringslivsavisen i en pressemelding.

Begge har de siste årene vært vikarer i DN. Risbakken er finansreporter i DNs breakinggruppe, mens Tallaksen er reporter i DNs satsing på journalistikk rettet mot investorer og aksjeinteresserte.

– Jeg er veldig glad for at to så dyktige journalister blir fast ansatt hos oss. Kimmo har spisskompetanse og kildenettverk innen finans som bidrar til å løfte oss på et svært viktig område for DN. Sara Sofie har en imponerende allsidighet og teft for saker som engasjerer bredt. De er begge veldig hyggelige og hardtarbeidende kolleger, sier nyhetsredaktør Marianne Johansen i pressemeldingen.

Tallaksen kom til DN som praktikant høsten 2021. Hun har bakgrunn fra Universitas, Fædrelandsvennen og Aftenposten Si:D.

– At jeg får fast jobb i Norges største og beste næringslivsavis, er jo bare helt sjukt stas. Ikke minst gleder jeg meg skikkelig til å fortsette å dele arbeidsplass med landets dyktigste og råeste journalister og kolleger, sier Tallaksen.

Risbakken har bakgrunn fra Finansavisen, der han i åtte år var journalist og redaksjonssjef for finansredaksjonen. Før det var han innom DN som vikar og jobbet som rådgiver i Burson-Marsteller. Han gjorde comeback i DN i august 2021.

– Å skrive under på en kontrakt med DN er morsomt. Breaking- og finansjournalistikken skal løftes videre og det er et motiverende prosjekt, sier Risbakken. 

– Lite slår betydningen av talentfulle og ålreite kolleger på en arbeidsplass, og der scorer DNs nyhetsrom ekstremt høyt.

Powered by Labrador CMS