FinansWatch styrker staben med Ida Oftebro, Synnøve Prytz Berset og Martin Fuglseth Kolden.

Mediefolk:

FinansWatch ansetter tre journalister

Én vikar og to eksterne får fast jobb i bransjeavisen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– FinansWatch har hatt en veldig god utvikling som uavhengig bransjeavis for den norske finansbransjen siden etableringen i april 2020. Nå i august starter to nye journalister i fast stilling hos oss. I tillegg har én vikar fått fast stilling, skriver redaktør Magnus Eidem i en pressemelding.

Dette er de nye:

Synnøve Prytz Berset (44) startet 1. august som journalist. Hun kommer fra NemiTek hvor hun har jobbet som redaktør og deskansvarlig for flere bransjemedier, inkludert Maleren, Matindustrien, Byggdrifteren og Rørfag.

Berset har tidligere jobbet som lærer og frilansjournalist i ulike publikasjoner og er utdannet ved blant annet City University of London og har en mastergrad i journalistikk.

Ida Oftebro (48) starter 15. august som journalist. Ida kommer fra TU Media hvor hun var redaktør for Inside Telecom og Digi.no.

Vikaren som nå får fast jobb er Martin Fuglseth Kolden (30). Han er utdannet journalist og medieviter, med fordypning i blant annet politisk kommunikasjon. Tidligere har han jobbet som journalist i Budstikka.

Powered by Labrador CMS