Hamar Arbeiderblads omtale av Mala Wang-Naveen ble trøblete. Til daglig er Wang-Naveen kommunikasjonssjef i Sintef Digital.
Hamar Arbeiderblads omtale av Mala Wang-Naveen ble trøblete. Til daglig er Wang-Naveen kommunikasjonssjef i Sintef Digital.

Først omtalte avisa Mala Wang-Naveen med feil bilde. Deretter ble rettelsen også feil

Identitetsproblemer for Hamar Arbeiderblad.

Publisert Sist oppdatert

Da Hamar Arbeiderblad skulle omtale et arrangement på biblioteket i Brummundal i en notis tidligere denne uka, krøllet det seg i bildebruken.

Arrangementet, en samtale rundt boka «Norsk nok» og temaet identitet, skulle gjestes av bokas redaktør Mala Wang-Naveen og politiker Kamzy Gunaratnam, men avisa koblet feil bilde til Wang-Naveens navn i notisen.

Det påpekte hun selv på Twitter nylig, og spurte avisa: «Er dere sikre på at dette er meg?»

– Følg med, ny mention i HA i morgen, svarte HA-redaktør Katrine Strøm i Twitter-tråden.

Men da Wang-Naveen ble nevnt igjen dagen etter, denne gangen med riktig bilde, var navnet hennes blitt til «Maria Wang-Navee».

Den første glippen så hun på som komisk. Andre gang var det ikke like gøy lenger, kommenterte den tidligere Aftenposten-journalisten på Facebook:

– Nå er det ganske ugreit. Karpe har snakket om dette, betydningen av at noen anerkjenner navnet ditt. Sier det riktig. Tar seg bryet med å si det høyt og respektere deg gjennom å prøve å få det riktig.

Redaktør Strøm har deltatt også i denne tråden, og skriver:

– Her er det bare en ting å si: Unnskyld. Årets verste beklagelse!

Powered by Labrador CMS