Martin Ødegaard i aksjon i debutkampen for Real Sociedad i La Liga lørdag. Framover blir den spanke ligaen og italienske Serie A også å finne på TV 2s plattformer, i tillegg til Strive. Foto: Jose Jordan / AFP / NTB scanpix

Strive og TV 2 samarbeider om La Liga og Serie A

– Dette styrker posisjonen vår ytterligere.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Strømmetjenesten Strive Sport, som sender La Liga, Serie A og MLS i Norge, har inngått en samarbeidsavtale med TV 2. Avtalen innebærer at opp til fire kamper hver runde vil bli vist på TV 2s plattformer.

– Vi har et uttalt mål om å være nummer 1 på fotball i Norge og dette styrker posisjonen vår ytterligere. Våre profiler brenner for La Liga og Serie A og ser frem til å kaste seg over denne nye utfordringen. Jeg er trygg på at vi skal styrke også denne fotballrettigheten og skape enda mer oppmerksomhet og engasjement også rundt spansk og italiensk fotball, sier Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

Samtlige kamper vil i tillegg bli vist som vanlig på Strive.

La Liga, som startet opp i helgen som var, er mer interessant enn på lenge sett med norske øyne. Martin Ødegaard spilte hele kampen for Real Sociedad i helgens 1-1-kamp borte mot Valencia. Ødegaard møter Mallorca borte i helgens serierunde.

La Liga sparkes i gang til helgen med blant annet Parma – Juventus og Roma – Genoa.

Powered by Labrador CMS