Mediefolk:

I dag ble det klart at Trond Rasmussen er ansatt som nyhetsredaktør i Raumnes. Foto: Privat

Trond Rasmussen blir nyhetsredaktør i Raumnes

Tilbake til journalistikken.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Trond Rasmussen (43) er ansatt som nyhetsredaktør i Raumnes, melder lokalavisen selv fredag kveld.

– Jeg gleder meg til å bli en del av det sterke laget i Raumnes, og til å samarbeide med alle de utrolig flinke folkene som jobber der. Sammen skal vi sørge for at nesbuene får ei avis, digitalt og på papir, som blir enda mer uunnværlig i hverdagen. Vi skal løfte fram alt det positive som skjer i Nes, og samtidig være kritiske til hvordan fellesskapets verdier blir forvaltet, sier Rasmussen til sin framtidige arbeidsgiver.

Han tiltrer stillingen i mars.

I dag arbeider Rasmussen som seniorrådgiver i Arbeids- og sosialdepartementet. Han har journalistutdannelse fra Nord universitet i Bodø og er utdannet cand.philol. fra Universitetet i Oslo, med fagene filosofi, statsvitenskap og idéhistorie. Han tar for tiden en mastergrad i historie.

Rasmussen har arbeidet som journalist i blant annet Se og Hør og Nettavisen, og har også skrevet for Romerikes Blad.

– Som lokalavis møter vi en sterk konkurranse fra multinasjonale giganter som Facebook og Google, så vel som fra lokalavisene rundt oss. Facebook og Google utfordrer oss både på annonsemarkedet, lesermarkedet og på lokal innholdsproduksjon. Vårt sterkeste våpen for å stå styrket i denne kampen er å styrke fokuset på journalistikken, sier redaktør Fred C. Gjestad til egen avis.

Powered by Labrador CMS