Mediefolk:

– Jeg vil virkelig si at jeg har truffet blink. Det å kunne være med å produsere lettlest journalistikk er viktig, sier Petter Johansen Skipperø.
– Jeg vil virkelig si at jeg har truffet blink. Det å kunne være med å produsere lettlest journalistikk er viktig, sier Petter Johansen Skipperø.

Petter Johansen Skipperø har fått fast jobb i Klar Tale

Fra prosjektstilling til fast stilling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Petter Johansen Skipperø er ansatt i fast stilling som journalist i Klar Tale, skriver lettlestavisen i en pressemelding.

30-åringen går over i den nye stillingen 1. april. Han kommer fra en prosjektstilling som digital journalist i avisen.

– Jeg er ekstremt fornøyd med både dem jeg jobber med, og de oppgavene jeg har. Jeg vil virkelig si at jeg har truffet blink. Det å kunne være med å produsere lettlest journalistikk er viktig, sier Johansen Skipperø i pressemeldingen.

Han er utdannet journalist fra Høyskolen Kristiania og i medievitenskap fra NTNU. Han har også vært innom Ordentlig Radio.

– Jeg er glad for at jeg kan være med på å gjøre saker mer forståelig for de som trenger det.

Redaktør Gøril Huse ser fram til å ha Skipperø som en av de faste journalistene i Klar Tale.

– Petter har allerede vist at han har en bredde i journalistikken sin som kommer våre lesere til gode. Han brenner også for formålet med avisa, som er å lage journalistikk for folk med lese- og skriveutfordringer. Det er svært viktig, sier Huse.

Hun sier også at Skipperø styrker redaksjonen med sin tekniske og digitale kunnskap, som igjen vil gjøre klartale.no og Klar Tale til enda bedre produkter.

Powered by Labrador CMS