Mediefolk:

Avisen Hadeland mister sin redaktør når Sissel Skjervum Bjerkehagen går til Ringerikes Blad. Foto: Ole Edvin Tangen / Ringerikes Blad
Avisen Hadeland mister sin redaktør når Sissel Skjervum Bjerkehagen går til Ringerikes Blad. Foto: Ole Edvin Tangen / Ringerikes Blad

Forlater Hadeland. Blir ny redaktør i Ringerikes Blad

Bytter beite.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Sissel Skjervum Bjerkehagen (47) blir ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad. Hun har nå samme stilling i avisen Hadeland, skriver Amedia i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til de nye utfordringene som venter i Ringerikes Blad. En kan ikke ha en mer spennende jobb enn å være redaktør, og det finnes heller ikke en bedre posisjon å lære et lokalsamfunn å kjenne enn gjennom en lokalavis, sier Sissel Skjervum Bjerkehagen ifølge pressemeldingen.

Hun legger til:

– Jeg orker ikke helt ta inn over meg at dette betyr at tida i Hadeland er over, men jeg gleder meg veldig til å ta fatt på Ringerike litt utpå høsten. Lykken er at jeg fortsatt får være del av den trygge og velfungerende Amedia-familien.

Bjerkehagen har jobbet i aviser i Amedia siden 1997, det meste av tiden i Hadeland. Hun kom fra stillingen som reporter i Oppland Arbeiderblad til Hadeland i 2005, og tiltrådte som nyhetsredaktør der i 2007. Hun har vært ansvarlig redaktør fra 2010 og eneleder i avisa fra 2014.

– Jeg kjenner Sissel som en handlekraftig leder med stor arbeidskapasitet. Hun har levert gode resultater i Hadeland i lang tid, og medarbeiderne har stor tillit til henne. Jeg tror Sissel vil komme inn i Ringerikes Blad med masse ny energi og giv, sier styreleder i Ringerikes Blad, Kristina Fritsvold Nilsen.

Powered by Labrador CMS