Mediefolk:

Katrine Strøm på Norsk Journalistlags landsmøtet i 2017. Foto: Glenn Slydal Johansen

Katrine Strøm er i dag ansatt som sjefredaktør i Hamar Arbeiderblad

Fra Drammen til Hamar.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I dag ble det klart at Katrine Strøm tar over som sjefredaktør i Hamar Arbeiderblad.

– Jeg har lært meg at det kommer noen muligheter innimellom, som man skal stoppe ved og vurdere litt ekstra nøye. Det er en «kanonsituasjon» å få komme inn og ta over roret i en slik avis, så det er jeg stolt av, sier Strøm til Hamar Arbeiderblad.

Det var Medier24 som først meldte om jobbskiftet.

Den nye sjefredaktøren bor i dag i Drammen og er redaktør i Dagsavisen Fremtiden. Men jobbskiftet gjør at hun snart er på flyttefot.

– Jeg kommer til å bo i regionen fra dagen jeg starter. Så har jeg mann og barn, den pratet har vi startet og jeg har full støtte fra dem, men vi må se litt på hvordan det blir videre deretter.

Hamar Arbeiderblad skriver at konsernstyret i Hamar Media valgte å følge ansettelsesutvalgets innstilling til ny sjefredaktør.

– Etter en god prosess med flere kvalifiserte søkere, er styret i Hamar Arbeiderblad svært tilfreds med å kunne tilby Katrine Strøm toppstillingen i Hamar Arbeiderblad, og ikke minst at hun har takket ja til jobben, sier styreleder Sven Arne Nielsen.

Katrine Strøm har tidligere hatt en rekke verv i Norsk Journalistlag, og har også vært styreleder i Journalisten. Hun har tidligere jobbet i Drammens Tidende, Foreldre & Barn og Mann.

For ordens skyld: Roger Aarli-Grøndalen og Katrine Strøm jobbet sammen i Mann og en kort periode i Foreldre & Barn - og han rapporterte til henne da hun var styreleder i Journalisten.

Powered by Labrador CMS