Hanne Kathrine Brathol overtar som redaktør for magasinet Norsk Husflid.
Hanne Kathrine Brathol overtar som redaktør for magasinet Norsk Husflid.

MEDIEFOLK:

Hanne Kathrine Bratholt går fra KK til Norsk Husflid

Bytter arbeidsgiver etter 14 år i Aller Media.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Norges Husflidslag, utgiver av magasinet Norsk Husflid, har ansatt Hanne Kathrine Bratholt som ny redaktør, skriver organisasjonen i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å få Hanne Kathrine med på laget. Hennes brede erfaring fra KK, nysgjerrige tilnærming til faget, og personlige interesse for tradisjonshåndverk vil gjøre henne til en dyktig redaktør hos oss, sier Marit Jacobsen, direktør i Norges Husflidslag, i pressemeldingen.

– Norges Husflidslag ønsker å løfte magasinet visuelt og utforske mulighetene som finnes digitalt. Vi er opptatt av å ta vare på historien vår, samt å utvikle oss videre. Jeg gleder meg å se hva vi kan få sammen med Hanne Kathrine, legger Jacobsen til.

Bratholt kommer fra stillingen som utgavesjef i KK og har 14 år bak seg som journalist og reportasjeleder i Aller Media.

– Jeg trodde først jeg hørte feil. Så jeg måtte be Marit si det på nytt: At de ville tilby meg drømmejobben. Jeg syns Norges Husflidslag er veldig i tiden med fokus på bærekraft, reparasjoner og Fikselaug. Det er kanskje overraskende for folk som står utenfor og ikke kjenner organisasjonen, sier Bratholt – og legger til:

– Jeg er opptatt av at leseren skal ha en god opplevelse. Vi har et ansvar for å ivareta og formidle vår felles kulturarv på en god måte. Norsk Husflid er et kvalitetsprodukt som fortjener enda flere lesere, avslutter hun.

Magasinet Norsk Husflid utgis fem ganger i året med et opplag på rundt 20.000.

Powered by Labrador CMS